Teken jij mee? en maak kans op waardebonnen van lokale ondernemers

Er was eens….
een tijd in een sprookjesachtige wereld die voor alle mensen heel vreemd was. Wij zouden die wereld graag weer iets kleurrijker maken en een deel van ons sprookjesboek weer openen. Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig!

Wat mag je doen? Haal jullie stoepkrijt uit de kast en maak een tekening van een sprookje op de stoep rond het huis. Dit mogen ‘oude’ of ‘nieuwe’ sprookjes zijn. Plaats de foto van jullie tekening onder ons bericht en tag ‘Sprookjestocht Beek’. Onder de inzendingen verloten wij enkele cadeaubonnen om iets leuks uit te zoeken bij een van onze sprookjesachtige partners.

Op deze manier willen wij onze sprookjewereld weer een beetje magischer maken en steunen wij onze lokale ondernemers. Dus…knibbel, knabbel, knuisje….teken rond je huisje…

#sprookjetochtbeek #kleuren #staysafe #belevendbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *