Iets magisch !

dat is de Sprookjestocht, magisch voor de bezoekers maar ook de vele vrijwilligers die zorgen voor een sprookjesachtige dag!

In 2022 was er eens…

Met deze woorden beginnen alle sprookjes, zo ook bij ons in Beek. Zondag 17 juli 2022 was Beek weer omgetoverd in sprookjesachtige sferen met vertier voor jong en oud!
Op onze kindvriendelijke route worden maar liefst 15 sprookjes uitgebeeld ieder in een uniek decors, speciaal gemaakt voor de Sprookjestocht. Sprookjes van vroeger en van nu; Assepoester, Sneeuwwitje, Elsa en Olav, Peter Pan, Hans en Grietje, en nog vele andere sprookjes(figuren) ze zijn er allemaal!

Iedere 15 minuten start een groep die de route gaat lopen. De hele wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en gaat over verharde paden en wegen die geschikt zijn voor kinderwagens en rolstoelen. De Sprookjestocht is een ware beleving voor alle leeftijden.

Na het wandelen van de Sprookjestocht kunt u op ons magisch Sprookjesterrein terecht voor vertier van jong tot oud.
De kinderen kunnen zich amuseren op springkussens, op een heuse klimboom spelen , een ballontovenaar of zich laten schminken tot hun Sprookjesidool. Voor de volwassenen is er gezellige muziek en straat theater; kortom voor ieder wat wils!

De voorgaande edities waren en een groot succes met ruim 3.000 bezoekers.  Als organisatie staat wij voor een laagdrempelig en betaalbaar evenement voor het gehele gezin. Daarom hanteren wij slechts 5,- voor een toegangskaarten.